Cykeloppfindelser fra Storm P - museet
 
Den lille cykel.
Hvorfor skal cykler fylde så meget op, når et lommeur kan puttes i en vestlomme? Professor Rygeost har her forelagt en idé - den lille cykel, som dessverre bare har den fejl at det ikke er plads til at pedalene kan tråkkes rundt, slik at det altid må gå én bak og dytte.


Hengekøje-cyklen
er et problem, som endnu ikke har fundet sin endelige løsning - det har vist sig, at cyklen velter, når den skal holde stille, - det har den fordel, at passagererne kommer hurtigt af - men alligevel tvivler patentkommissionen på systemet - den vil altså blive genstand for nærmere behandling - ja, ikke patentkommissionen - men cyklen!
April 1937
 
Elektrocykel.
Som vist her er elektrocyklen et meget elegant og lettfatteligt køretøj. På cyklen findes både støvsuger og strygejern, og der kan, om det ønskes, indrettes biografteater, hvilket vil fordyre den noget. Elektrocyklen har den fejl, at den ikke kan køre længre, end ledningen er, da ledningen i så fald vil falde ud af kontakten og cyklen standse.
Nov. 1940
 
Balance-cyklen.
En cykel, som bruges i det daglige livs færdsel. Men da det har vist sig, at der er yderst slet balance for tiden, ses den så godt som aldrig på gaden, og det er kedeligt, for den er i virkeligheden meget billig at fremstille.
 
Sofacyklen
har forlængst bestået sin prøve - men da enkelte klager over at måtte træde, når de ligger - har vi konstrueret en sofacykel, som tillader den kørende at nyde fuldstændig hvile, så længe kørslen står på.

 
Paraplycoupé.
I de senere år har man forsøgt forskjellige nye typer af cukler - sofacykler, ladcykler, omnibus-cykler, stjålne cykler osv Her er to forsøg på at fremstille et par mere pompøse typer - den til højre, den såkaldte "paraplycoupé", kan leveres med forgyldte løvehoder og basunengle, men er her afbildet i sin enkle og oprindelige form. Prisen er uoverkommelig.
Juli 1934

 
Den gode, gamle væltepeter.
Vi slutter i al stillfærdighed med et godt råd: Køb Dem en gammel væltepeter, - det ved man hvad er. Er man først kommet op på den, er det umuligt at komme ned. Vedkommende herre med cyklen er altså endnu ikke kommet op, - ellers var han ikke kommet ned.